LIVRARE GRATUITA TOATA LUNA DECEMBRIE 📞 COMANDA TELEFONIC:0724.765.811
0 Cos
Adaugat in cos
  Aveti produse in cosul dvs.
  Aveti 1 produse in cosul dvs.
   Total

    Livrarea produselor

   Comenzile se livreaza in 1-2 zile lucratoare din momentul predarii coletului catre curier.

   Livrarea produselor se realizeaza prin intermediul firmei de curierat rapid BOOKURIER.

   Mai multe detalii despre firma de curierat gasiti aici: Bookurier, servicii de curierat rapid

   Livrarea produselor este un serviciu externalizat.Timpul de livrare poate suferi modificari,iar comanda sa ajunga la dvs. mai tarziu de 48 de ore. Acest lucru depinde exclusiv de curier, astfel nu garantam un timp minim de livrare.

    

   Comenzile efectuate pana la ora 13:00, in zilele lucratoare, vor fi expediate in aceeasi zi si vor fi livrate in 24-48 ore. Comenzile expediate vineri pot fi livrare sambata sau luni. Comenzile  efectuate dupa ora 13:00 in zilele lucratoare sau in weekend si sarbatorile legale vor fi procesate si expediate in urmatoarea zi lucratoare si vor fi livrate in  24-48 de ore.

   Livrarea este gratuita pe teritoriul Romaniei pentru comenzile care depasesc suma de 200 lei.

   Comenzile a caror valoare este sub 200 lei vor avea o taxa de livrare de 12.70 lei+TVA (15lei TVA inclus)  pentru Bucuresti si restul tarii. Pretul pentru transport va fi afisat si la finalizarea comenzii, iar livrarea se va efectua la adresa indicata de dvs in formularul de comanda.

   Garantia produselor

   Garantia pentru bijuterii certifica faptul ca bijuteriile sunt din argint 92,5%  sau aur de 14 k(585) si sunt marcate conform reglementarilor in vigoare. Garantia acopera deteriorarile ce pot aparea datorita defectelor de fabricatie pe o perioada de 90 de zile, in conditiile purtarii corespunzatore prin respectarea informatiilor prevazute in certificatul de garantie si calitate ce insotesc produsele noastre.

   Conform legii 449/2003,art.11 alin.2, cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor. In cazul caderii pietrelor oferim servicii de fixare a acestora, gratuit, doar daca clientul aduce piatra cazuta. Nu ne asumam raspunderea pentru pierderea pietrelor. 

   Bijuteriile deteriorate din cauza nerespectarii indicatiilor mentionate in cadrul "Informatii generale de utilizare a bijuteriilor" (vezi mai jos) nu sunt acoperite de garantie. Orice reparatie la produsele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit sau se va inlocui in conditiile OG nr.21/1992 revizuita, daca se confirma faptul ca un defect de material sau de fabricatie a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari, mai degraba decat utilizarea necorespunzatoare a bijuteriei de catre cumparator. In cazul inlocuirii, nu garantam ca va fi livrat acelasi model. Daca nu este disponibil acelasi model, se va livra un model similar avand o valoare echivalenta. Conform O.G. 21/1992, garantia consta in remedierea gratuita a deficientelor aparute la produse in cadrul termenului de garantie si care nu sunt imputabile consumatorului. Aceasta remediere se va face intr-un termen de 15 zile de la data primirii in custodie a produsului. Conform aceleiasi ordonante, vanzatoruleste obligat, la cererea consumatorului sa inlocuiasca produsul sau sa restituie
   contravaloarea acestuia, numai in cazul in care timpul de neutilizare al produsului, din cauza deficientelor aparute in cadrul termenului de garantie, depaseste 10% din acest termen. Restituirea contravalorii sau inlocuirea produsului, se face numai dupa constatarea imposibilitatii folosirii acestuia si numai daca aceasta situatie nu este imputabila cumparatorului. Drepturile consumatorului sunt conforme cu O.G. nr.21/1992 republicata si LEGEA nr. 449/2003, precum si altor modificari ulterioare. Drepturile consumatorului nu sunt afectate de conditiile de garantie prevazute in Certificatul de Garantie.

        Informatii generale de utilizare a bijuteriilor

   Este bine sa purtam orice bijuterie ca pe un lucru de valoare la care tinem foarte mult. Astfel, este recomandat, sa feriti bijuteriile de lovituri, sa deschideti cu delicatete bratarile, cerceii, colierele, lanturile etc. De asemenea, bijuteriile se vor da jos obligatoriu inainte culcare, inainte de a face baie, de a spala vasele sau inaintea altor activitati similare in care bijuteriile ar veni in contact cu apa,
   detergentii, produse cosmetice si chimice,care pot duce la deteriorarea produsului; dezlipirea partilor (pietre pretioase si semipretioase, cristalele de zirconiu, strasuri) si uzura partilor care contin piele naturala sau alte materiale.

   Va recomandam sa nu purtati bijuterii in timpul unor activitati fizice, de contact sau care au ca rezultat transpiratie abundenta, pentru a  evita zgarierea stratului de suprafata, dezlipirea partilor sau indepartarea luciului de suprafata ale unor bijuterii.

   Bijuteriile care contin parti din cauciuc isi pierd elasticitatea daca intra in contact cu spray-urile cosmetice sau cu orice alt produs petro-chimic. Materialele de natura organica, perle, corali, scoici, sidef, sunt sensibile la produsele cosmetice si petro-chimice. Bijuteriile cu pietre semipretioase, colierele nu se vor purta in timpul somnului, pentru a evita deteriorarile.

   Depozitarea bijuteriilor este bine sa se faca cu mare atentie,in saculeti individuali, casete de bijuterii sau in locuri in care se poate evita deteriorarea lor prin atingere.

   Bijuteriile din argint vor fi pastrate in locuri uscate pentru a evita contactul lor cu umezeala si caldura, care pot duce la oxidarea acestora. Bijuteriile din argint 925 netratate cu rodiu pot oxida (innegri) in contactul cu umezeala sau caldura excesiva. Acesta nu este un defect, ci o dovada in plus ca bijuteria este din argint, oxidarea fiind o reactie normala a argintului in contact cu ozonul si hidrogenul din aer.

   Curatati bijuteriile din argint,simplu, cu o carpa moale sau cu solutii speciale pentru curatarea argintului, pentru a le reda stralucirea.

   Bijuteriile cu perle sau piere naturale nu vor fi curatate cu solventi sau substante chimice destinate curatarii argintului, pentru ca ar putea sa isi schimbe culoarea.

    Garantia pentru bijuteriile cu elemente Swarovski

   • este acordata de furnizorul nostru S.C. BROSCH &CO. S.R.L., detinatorul marcii Crystal-Fashion sub care sunt comercializate bijuteriile confectionate de catre aceasta companie.
   • Bijuteriile Crystal-Fashion sunt produse sub licenta Swarovski (nr id 1647261) sunt asamblate manual folosind exclusiv cristale marca Swarovski Elements. Furniturile (partile metalice) folosite sunt din argint 925 sau tombak, fara nichel, placat cu argint. Toate bijuteriile marca Crystal-Fashion beneficiaza de garantie timp de 6 luni de zile. Garantia se refera la suduri, placari, asamblaje, lipituri sau ruperea furniturilor. Cristalele ciobite nu se schimba. Lipiturile cristal-metal sunt realizate cu lipici Swarovski. Pietrele care cad sunt lipite de firma gratuit, doar daca clientul aduce piatra cazuta impreuna cu produsu aferent acesteia. In cazul lipsei pietrei, aceasta se va inlocui contra cost.