LIVRARE GRATUITA TOATA LUNA DECEMBRIE 📞 COMANDA TELEFONIC:0724.765.811
0 Cos
Adaugat in cos
  Aveti produse in cosul dvs.
  Aveti 1 produse in cosul dvs.
   Total

   Produsele vandute in magazinul nostru pot fi returnate in conformitate cu legea 449/2003, modificata de legea 353/2018, conform careia produsele vandute online pot fi returnate in termen de 14 zile de la data primirii produsului fara invocarea vreunui motiv. 

      Pentru returnarea produsului este nevoie, sa trimiteti o notificare prin care sa ne anuntati ca doriti sa returnati produsul la adresa office@me2you.ro.

   Produsul va fi returnat prin curier la sediul firmei care apare pe factura fiscala ce insoteste produsul. Produsele trebuie sa fie returnate in starea in care au fost primite de catre cumparator, in ambalajul original, impreuna cu certificatul de garantie si factura,sa nu prezinte urme de purtare sau de deformare mecanica. Pentru returnare, costurile de transport sunt suportate de cumparator. Nu vom accepta coletele care au plata destinatar si/sau plata ramburs.

      Contravaloarea produsului va fi restituita in termen de maxim 14 zile de la data primirii coletului de la cumparator, prin transfer bancar in contul indicat in emailul de notificare privind intentia de a returna produsul.

   Produse care nu sunt acceptate la retur:

   -produsele personalizate sau modificate la cererea clientului.