LIVRARE GRATUITA TOATA LUNA DECEMBRIE 📞 COMANDA TELEFONIC:0724.765.811
0 Cos
Adaugat in cos
  Aveti produse in cosul dvs.
  Aveti 1 produse in cosul dvs.
   Total

        Termeni si conditii

    Site-ul www.me2you.ro este detinut si administrat de catre S.C. CHRISTIAN JEWELRY S.R.L., cu sediu social in Bucuresti, str. Popa Nicolae, nr.3, bl.32, sc.1, ap.9, sector 2, cod postal 0233141, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti cu nr. J40/17505/2017, CUI ro 38359525, Tel. 0766239177, email: office@me2you.ro.

     Navigarea pe site-ul  me2you.ro urmata de comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.

     Christian Jewelry S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

      Site-ul me2you.ro este un serviciu online pus la dispozitia persoanelor fizice si juridice pentru achizitionarea de accesorii si bijuterii din aur si argint.

      Continutul site-ului me2you.ro: imagini, texte, elemente de grafica web este integral proprietatea SC CHRISTIAN JEWELRY SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind drepturile de autor su drepturile conexe. Folosirea fara acordul SC CHRISTIAN JEWELRY SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

     Utilizarea pe site a oricaror nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. me2you.ro nu-si asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

     CHRISTIAN JEWELRY SRL garanteaza ca informatiile prezentate pe site sunt corecte si transparente si de faptul ca toate articolele puse la vanzare sunt conform descrierilor.

      Prelucrarea datelor cu caracter personal este detaliata in Politica de confidentialitate. Va rugam sa cititi aceasta pagina.

     Inregistrarea ca utilizator se face prin folosirea unei adrese de email valida. me2you.ro poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata  ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.